·
·
·

 

 

Els 1.700 metres quadrats dedicats a la Vinoteca de Vins i Licors Grau, la converteixen en una de les més grans d'Europa. Aquesta gran superfície està dividida en diferents zones.

La Vinoteca disposa de zones ben diferenciades i especificades, dividides per D.O. i tipus de producte, mitjançant quadres informatius i explicatius. A més compta amb sommeliers i enòlegs que assessoren sobre les diferents referències de la Vinoteca i dels maridatges més adients per a cada vi o licor. Actualment, disposa de més de 12.000 referències i l'han escollit duant els últims anys com l'establiment amb la millor selecció de vins per la Guía de las Mejores Vinotecas de España que edita la revista Vino + Gastronomía.

Destaca un espai dedicat a la Selecció de Grans Vins, tant nacionals com internacionals amb temperatura i humitat controlades.


El Bar – Vinateria ocupa un lloc privilegiat al fons de la Vinoteca. Disposa d'una carta de vins blancs, rosats, negres i escumosos, que es van canviant cada mes, per vendre a copes o l'ampolla sencera. Si el client ho desitja, pot consumir qualsevol vi de la Vinoteca, al mateix preu de botiga amb un petit suplement pel servei (copes, decanter, etc.) de 2 €.Disposa d'un refredador ràpid que baixa la temperatura del vi en pocs minuts. Per exemple, en el cas d'un vi blanc que a la Vinoteca pot estar entre 18 – 20 ºC, amb aquest aparell es baixa a 5 – 6 ºC (la temperatura de consum) en 5 – 6 minuts.


Per últim també compta amb una carta de tapes selectes on hi ha pernil de Jabugo i embotits d'alta qualitat, diferents formatges, cloïsses i escopinyes al natural en llauna de las Rías Gallegas, encenalls de foie, fruits secs, caviar de beluga, etc.La Vinoteca també disposa d'una zona d'esbarjo per als més petits, zona de descans per als més grans, accessoris (copes, decanters, obridors, etc.), venda de llibreria especialitzada, zona de regals, una sala de tast on s'imparteixen cursos de tast i pàrking privat gratuït de fàcil accés.