·
·
·
cerrar


Vins i Licors Grau rep el premi Lledoner d'Or de la DO Empordà


El dimecres 5 de setembre el Consell Regulador de la DO Empordà ha celebrat la quarta edició de l?entrega dels premis Lledoner d´Or i Baccus Emporità en el marc de la Festa de Benvinguda de la Mostra del Vi de Figueres a la Casa Empordà.

Aquests premis reconeixen a persones, institucions o establiments que han destacat en la promoció dels vins empordanesos. Jordi Grau, director general de Vins i Licors Grau, ha recollit el Lledoner d´Or en reconeixement a la promoció i suport rellevant del vi de l´Empordà des de la fundació de l´empresa, fa més de 40 anys.

En el seu discurs, Jordi Grau ha destacat l´aposta clara de l'empresa pels vins de l´Empordà, situant-los en un lloc privilegiat a la vinoteca (just a l´entrada), incorporant el màxim de referències en les cartes de vins dels restaurants, i fent-ne difusió en els tastos i activitats que s´organitzen.

Així mateix, ha afegit que el passat 2017 Vins i Licors Grau va comercialitzar més de mig milió d'ampolles de la DO Empordà, i que aquest fet la situa com la DO catalana més venuda. En relació a la resta de denominacions d´origen només Rioja la sobrepassa en 40.000 ampolles. Conclou que l´Empordà supera amb escreix a altres denominacions com són Rueda, Ribera del Duero i Galicia.

El Baccus Emporità ha recaigut en l´Ajuntament de Figueres per la difusió dels vins de l´Empordà a través de diverses iniciatives com la Mostra que té lloc a principis de setembre en aquesta població.

A l´acte d´entrega hi han assistit cellers, restaurants i altres entitats i persones relacionades amb el món del vi, així com personalitats de l´administració, entre els quals el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, o el director de l´INCAVI, Salvador Puig.

Torroella, 163 · 17200 Palafrugell · Girona
Tel. 972 301 835 · Fax. 972 611 459
info@vinsilicorsgrau.com

Avís Legal Política de cookies VINS I LICORS GRAU, S.A.
Copyright 2011