·
·
·
cerrar


Vins i Licors Grau organitza "La música del vi" amb Marcel Gorgori durant el Festival VIVID


Durant el mes d´abril la Ruta del Vi DO Empordà ofereix una sèrie d´activitats al voltant del món del vi i l´enoturisme organitzades pels seus membres. Aquestes activitats s´emmarquen dins el Festival VIVID que aquest any ha arribat a la seva cinquena edició.

En aquest sentit, Vins i Licors Grau va organitzar l´activitat La música del vi amb el periodista i escriptor Marcel Gorgori, més conegut com a presentador del programa En clau de vi de TV3. L´activitat va consistir en un tast de vins de la DO Empordà associant les característiques sensorials dels vins amb les de la música clàssica.

Els vins del tast van ser: Coll de Roses Blanc, Gerisena Blanc, Espelt Efímera i Mas Oller Plus.

L´activitat es va iniciar amb una visita guiada a les renovades instal·lacions i amb la benvinguda de Jordi Grau Segarra, adjunt a gerència i enòleg de Vins i Licors Grau.

L´acte va comptar amb l´assistència d´unes 50 persones aficionades al món del vi i va tenir lloc a l´espai subterrani de la vinoteca, espai polivalent inaugurat a finals del 2017 per a realitzar-hi actes i presentacions diverses relacionades amb el món del vi.

Torroella, 163 · 17200 Palafrugell · Girona
Tel. 972 301 835 · Fax. 972 611 459
info@vinsilicorsgrau.com

Avís Legal Política de cookies VINS I LICORS GRAU, S.A.
Copyright 2011