·
·
·
cerrar


Presentació de la nova aplicació per a iPhone al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. 06-06-12


En motiu del llançament de la nova aplicació de www.grauonline.com per a iPhone,es va organitzar al Saló dels Miralls del Gran Teatre del Liceu de Barcelona un acte per presentar en societat aquest nou projecte digital.

L'acte va ser presentat per l'escriptor i periodista David Escamilla. Va comptar amb la presència del Director General de l'INCAVI, Jordi Bort, que es va dirigir als assistents per parlar de la importància de la innovació en el sector. Jordi Grau Jr. va ser l'encarregat de parlar del nou projecte de l'empresa i de com ha canviat la relació amb el client, gràcies a la introducció de les noves tecnologies.

Durant l'acte, es va fer una demostració del funcionament de l'aplicació,que permet comprar tot l'ampli catàleg de Vins i Licors Grau des de qualsevol país europeu. A més, es van habilitar dispositius iPad a tota la sala per tal que els convidats poguessin navegar i comprovar personalment el funcionament de l?aplicació.

Per últim, el ballarí Rafael Amargo va explicar la seva relació amb el vi i la tecnologia. Finalment, ens va convidar a tastar una tria de vins seleccionada per ell mateix, entre els més de 9.000 productes de Vins i Licors Grau. Les referències escollides van ser el cava Bertha Lounge Brut Nature, el vi de Rioja Remelluri Reserva i la Manzanilla Papirusa de Lustau.

L'acte va reunir més de 200 persones, representants del món del vi, clients de grauonline, personalitats de la societat empresarial catalana i professionals del món digital, marketing i noves tecnologies.

Torroella, 163 · 17200 Palafrugell · Girona
Tel. 972 301 835 · Fax. 972 611 459
info@vinsilicorsgrau.com

Avís Legal Política de cookies VINS I LICORS GRAU, S.A.
Copyright 2011