·
·
·
cerrar

VINS I LICORS GRAU de Palafrugell, rep el premi com a millor distribuïdora independent a nivell Nacional. 09-05-12


El passat Dimecres dia 9 de Maig es va celebrar en la comunitat autònoma de Madrid,l'entrega de premis de "Mercados del Vino y Distribución" en la seva V edició.

Els premis són promoguts per "Contenidos Económicos Verticales" i es va celebrar en la Real Casa de Correos de Madrid, seu de la Comunitat. Aquesta cinquena edició comptava amb la presencia de la presidenta de la comunitat de Madrid Excma. Sra. Dña. Esperanza Aguirre i va ser presentat per el reconegut periodista Carlos Herrera.

Mercados del vino y la distribución té com a objectiu fer un reconeixement a l'esforç empresarial dedicat a tot el conjunt de valors que té aquest sector en l'estat Espanyol i promoure'l.

Aquest gran esdeveniment otorga premis a diferents categories, entre les qual cal destacar el de "Distribuïdora independiente con mayor recorrido en el último año", que l'empresa de Palafrugell Vins i Licors Grau va ser-ne la guanyadora. El premi, recollit per el Sr. Jordi Grau Dillet, és el resultat de tot un any de treball i esforç per ser líders en el sector.

Torroella, 163 · 17200 Palafrugell · Girona
Tel. 972 301 835 · Fax. 972 611 459
info@vinsilicorsgrau.com

Avís Legal Política de cookies VINS I LICORS GRAU, S.A.
Copyright 2011