·
·
·
cerrar


Master Class de Marimar Torres a Vins i Licors Grau 25-10-2011


El 25 d'octubre va visitar Vins i Licors Grau la reconeguda elaboradora de vins a Califòrnia Marimar Torres, responsable del celler i membre de la família propietària de la firma catalana del Penedès. Juntament amb Bodegues Torres es va organitzar un tast per a clients i amics dels seus vins comentats per ella mateixa.

El tast va obrir un extens debat entre els assistents de la riquesa dels seus vins de Chardonnay i Pinot Noir en comparació amb altres zones vinícoles tradicionals que empren aquestes varietats. La senzillesa i passió pel món del vi de Marimar, va captivar tots els assistents. El tast va finalitzar amb uns tastets i delicadeses gentilesa de la Pastisseria-Xarcuteria Xidors de Vall-Llobrega.

Posteriorment Marimar va visitar les instal·lacions de Vins i Licors Grau amb la família Grau i es va sorprendre de la bona presentació dels productes, de la varietat de referències, de l'ordre, la neteja i de que l'espai tingués gairebé nou anys des de que es va obrir quan sembla acabat d'estrenar.

Torroella, 163 · 17200 Palafrugell · Girona
Tel. 972 301 835 · Fax. 972 611 459
info@vinsilicorsgrau.com

Avís Legal Política de cookies VINS I LICORS GRAU, S.A.
Copyright 2011