·
·
·

 


 

Vins i Licors Grau és una companyia líder en la distribució de vins i licors a les comarques gironines.

Des de la seva fundació, l'any 1977 al carrer Manufactures del Suro de Palafrugell, s'ha dedicat a la distribució de vins i licors embotellats. Durant els 80, viu un creixement espectacular pel que fa a la distribució de productes en exclusiva per tota la província de Girona. El 1987 neix l'empresa filial, Distribuidora Gironina, S.A. (DIGISA) que es dedica únicament a les distribucions en exclusiva. Aquest mateix any s'inaugura un magatzem logístic a Figueres amb l'objectiu de donar un millor servei a la zona fronterera i de l'Alt Empordà.

Al llarg dels anys, Vins i Licors Grau ha passat a liderar la distribució de vins i licors de la zona, amb un gran nombre d'exclusives i amb una gran força en el sector Horeca (hotels, restaurants, cafeteries). El 2007 han estat escollits com els primers distribuidors de vins i licors a nivell nacional per la Guía de los distribuidores Indisa.

Més de 20 vehicles entre furgonetes, cotxes comercials i camions, formen un parc mòbil dedicat a la distribució dels productes que surten del magatzem de 9.000 metres quadrats de Vins i Licors Grau.