·
·
·

 

 

Situada al primer pis, es troba la sala de tast d'aforament limitat a 16-18 persones. Allí simparteixen cursos de tast i també tastos personalitzats per a grups.

 

1ª Sessió 2ª Sessió 3ª Sessió
Presentació del curs, introducció al tast. Anàl·lisi sensorial. Prova aromàtica. Sessió pràctica de vins blancs. Normes bàsiques en una degustació, la fitxa de tast, la vinificació, l'embotellat i la importància de l'anyada. Conservació i vida d'un vi. Sessió pràctica de vins rosats-negres joves. El consum, l'ordre, el servei, les temperatures, la decantació. Diferències entre vins joves, criança, reserves i grans reserves. Sessió pràctica de vins negres amb criança.
1ª Sessió 2ª Sessió 3ª Sessió

ELS VINS D'EUROPA
Un recorregut per les diferents zones vitivinícoles d'Espanya, actualitat i zones amb projecció de futur. Una repassada als vins del continent; (França, Portugal, Alemanya, Itàlia, resta...) zones característiques, mites... Tast de vins del temari.

EL NOU MÓN
Una visió del present en els altres continents, vins de Nord-amèrica (EE.UU, Canadà..), Sud Amèrica (Xile, Argentina..) Austràlia, Sud-àfrica i Nova Zelanda. Tast de vins del temari.

ELS VINS ESCUMOSOS
Explicació de l'elaboració dels diferents mètodes. Difèrencies: El cava, Champagne, Spumantis, resta del món. Cloenda del curs. Tast de vins del temari.

Tastos d'una sola sessió dedicats a un tema en concret, per exemple: Tast de Vins Escumosos, Tast Comparatiu entre Rioja i Ribera del Duero, Tast de vins d'una única Denominació d'Origen, Tast de vins amb maridatges, etc...